Green Love – Ekologiskt deostick och parfym

20140304-074400.jpg
Att hitta en bra och effektiv ekologisk deo är inte helt lätt. Jag har tidigare skrivit om ett test av tre olika deodoranter. Nu har jag hittat ytterligare ett deostick värt att nämna.
Svenska märket Green Love gör både deo och parfymer och jag har testat deras deostick Lemongrass & lime.
Till att börja med var jag inte alls nöjd då jag tyckte att det smulade väldigt mycket, men efter ett antal gånger funkade det bättre. Tricket är att inte skruva upp sticket mer än pytte pyttelite, någon millimeter handlar det om. Efter det har jag gillat sticket mer och mer. Väldigt fräsch och god doft och supereffektivt! Har haft det på svettiga träningspass och jag har ändå känt mig fräsch! Ett litet minus är att det smular in sig lite i det kläder man har närmast kroppen men det försvinner enkelt vid tvätt. Till sommaren kommer jag nog att undvika att använda deosticket det dagar jag har svarta linnen på mig. Inköpt på softskin.se för 175 kr. De har även deokrämer som jag ska prova någon gång, förhoppningsvis lämnar kanske dessa inte fläckar på kläderna.

Som sagt gör Green Love även parfymer och jag har testat deras unisex roll-on-parfym i doften lime. Innan jag använde den första gången så tyckte jag att den luktade tant, men väl på huden så doftade den faktiskt riktigt gott och nu rollar jag på den med glädje 🙂 Den är lite oljig i konsistensen så det tar en liten stund innan den sjunker in. Väldigt liten och smidig förpackning, dessutom är det bra med att man rollar på den så slipper jag själv och min omgivning andas in en dusch av parfymvätska (blää för sådant). Vanligtvis är jag emot eteriska oljor som innehåller allergerner (bl a limonene, linalool, geraniol mfl) men med denna känner jag ingen irritation på huden och jag använder den inte dagligen utan bara när jag vill dofta lite extra gott!! Rekommenderas!  185 kr på softskin.se

Advertisements

1 Comment

Filed under kosmetika

One response to “Green Love – Ekologiskt deostick och parfym

  1. Pingback: Test av ekologiska deodoranter #2 | martysekotips

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s